DESPRE NOI

Suntem o echipa tanara si entuziasta si vrem sa oferim clientilor oportunitatea de a petrece vacanta perfecta. Este prima investitie romaneasca in domeniu. Ideea a aparut in primul rand datorita pasiunii pentru mare si navigatie; avem o experienta de 10 ani , timp in care am invatat si am crescut.
 
Echipajul este format din navigatori experimentati care te vor duce in siguranta oriunde alegi. Capitanul va alege pentru tine cel mai bun traseu astfel incat sa te simti confortabil indiferent de vreme. Bucatarul-chef iti va prepara cu maiestrie orice vei dori sa servesti , iar steward-ul va fi oricand la dispozitia ta.
 
Am cautat sa aducem maximum de confort : cabine spatioase, climatizare performanta, prize/12V in toate cabinele si spatiile comune, spatii mari de depozitare , toalete pentru fiecare cabina echipate ca acasa, iluminare cu LED de ultima generatie, flybridge cu gratar si zona de relaxare, platforma de plaja, personal profesionist la dispozitie 24/24.Marea va fi mereu la 0 metri de camera ta !
 
Daca iubesti marea , cu siguranta ai avut momente cand te-ai visat in largul ei pe un yacht de lux su parul in vant si soarele la orizontul trandafiriu . Acum ai sansa sa-ti implinesti visul .
Te asteptam la bord !