12 motive pentru a pleca în croazieră cu Diana Star

Dacă iubești marea cu siguranță ai avut momente când te-ai visat în largul ei, pe o goeletă, cu părul în vânt și soarele apunând la orizontul trandafiriu.
Cum afli dacă sunt potrivite pentru tine și dacă visul tău poate prinde viață în forma lui perfectă?
Dorim să te ajutăm, așa că vom trece în revistă avantajele unor astfel de croaziere :  
Motivul 1
1. Te trezești dimineața într-o atmosferă paradisiacă, e liniște, yachtul te leagănă ușor iar apa cristalină clipocește și te cheamă afară.
2. Micul dejun îți este adus imediat de un steward care e la dispoziția ta permanent; la fel și pentru pranz, cina, băuturi racoritoare și orice altceva ai nevoie, oricând, la orice oră.
 
 
 
Motivul 2
3. Ai la dispoziția ta un bucătar-chef care îți va prepara cu măiestrie orice vei dori să servești.
4. Poți savura delicatesele culinare sau băuturile pe punte, sun-deck, fly-bridge, în salon sau în orice alt colț al ambarcațiunii în care te simți confortabil.
Motivul 3-4
5. Scapi de aglomerație, trafic și poluare. Capitanul te va conduce în locații retrase pentru a te putea bucura de peisaje de o frumusețe rară, plaje sălbatice și ape perfecte pentru scufundări.

Când vei dori va ancora în ce port alegi pentru a merge pe uscat la shopping sau pentru a vizita obiectivele turistice din zonă.
 
 
 
Motivul 5
6. Căpitanul goeletei este la dispoziția ta și te poate ghida către destinații uluitoare la care doar ai visat.
De asemenea, la cerere se pot face și cursuri de sailing, astfel încât tu și gașca ta să deveniți un “sailing team” adevărat.
Motivul 6
7. La bordul yachtului vei găsi nenumarate jucării acvatice care nu te vor lăsă să te plictisești: caiace, sup-uri, echipament de snorkeling sau de pescuit, colac zburător, etc
Motivul 7
10. Absolut orice decizie pe timpul călătoriei este flexibilă , atât timp cât vremea o permite.
Traseul se poate modifica dupa pofta inimii tale.
Te vei simți ca un adevărat proprietar de yacht!
 
 
Motivul 10
11. Toate aspectele calătoriei pot fi stabilite în avans, conform dorințelor tale. Echipajul va face tot posibilul ca tu să ai o experiență de neuitat.
12. Ai ocazia unică de a vizita cadre naturale, exclusiviste, ce pot fi accesate doar de pe mare. Principalul scop al vacanțelor pe goelete este de a-ți oferi experiențe unice.
 
 
Motivul 11
 Recomandăm goeletele familiilor cu copii mici sau adolescenți, cupluri care își doresc să se relaxeze, grupuri de petrecere, grupuri mixte de toate vârstele și seniori care duc o viață activă. Niciun alt tip de vacanță nu îți poate oferi o varietate atât de mare de activități, locuri de vizitat și experiențe, organizate într-o maniera atât de confortabilă.
Noi suntem NAVIGATORI DE GOELETE.
Dar tu?
Te așteptam la bord !
 
Motivul 12