OFERTE EARLY BOOKING

 
 
         Oferta early booking (cu reducere 20%) pentru o croaziera de 7 nopti, in perioada 25 aprilie-16 mai 2019, capacitate 12 pers., este urmatoarea :
 1. Croaziera cu demipensiune (mic dejun+pranz) = 750 euro/persoana,
 2. Croaziera full board ( 3 mese pe zi ) = 850 de euro/persoana.
Nota : copii au reducere 25% din pretul adultilor .
 
Inclus in pretul croazierei :
 • Croaziera cu motorul 3 ore/zi ,
 • Posibilitatea de navigaţie cu vele atunci cand conditiile meteo o permit ,
 • Transferul din aeroport pe nava ,
 • Prosoape: cate 2 seturi de prosoape /saptamana/ persoana ,
 • Curatenie : zilnic,
 • Aer conditionat,
 • Echipaj : Capitan , steward , chef ,
 • Prize USB/12V active permanent (24/24),
 • Cafea/esspreso,
 • Welkome drinks,
 • Taxe portuare : incluse in porturile din care se face check-in/out.
Dotari puse la dispozitie:  2xtender Zodiac 3,5 + motor 20Hp,  caiace, placi de surf, colac zburator ,banana,   echipamente de snorkeling , echipamente de pecuit ,12 saltele de plaja , dus pe punte , scara de inot , pasarela debarcare. NOU in 2019 : echipamente de scufundare  ( veti avea posibilitatea sa invatati scuba diving ) si un velier de clasa olimpica zoom 8 , cu care puteti invata sa navigaţi cu vele.
 
          Nota : Soft drinks (apa , Cola , Fanta) sunt incluse in toate variantele de pachete de masa.
         Check-in joia dupa ora 16
         Check-out joia  pana la ora 11
Plecarea se face din porturile din  apropierea Atenei/Aeroportul International (ATH) , locatia exacta se stabileste in functie de traseul ales si de vreme . Puteti ajunge la Atena cu avionul ( sunt multe curse din Bucuresti la preturi foarte bune ) sau cu masina .Noi va facem gratuit transferul de la aeroport la bordul vasului.
Se achita un avans de 20%  in momentul rezervarii , iar restul se achita cu 30 de zile inainte de data imbarcarii .
Pe scurt , capacitatea yachtului este de 12 persoane cazate in  6 cabine duble cu pat matrimonial ,echipate cu baie proprie .
         Veti avea la dispozitie un luxos yacht de croaziera si un echipaj de exceptie care va fi la dispozitia dvs. 24/24 : capitanul vă va duce in siguranta pe cele mai frumoase si excusiviste plaje , bucatarul nostru vă va prepara cele mai delicioase feluri de mancare , iar stewardul va fi la dispozitia dvs. in orice moment al zilei. 
Cabinele sunt dotate cu aer conditionat individual, hublouri cu lumina naturala, toalete proprii home type; la bord exista 3 locuri unde se poate lua masa ,o terasa de plaja , flybridge pentru cocktailuri si seri dansante, iar piscina (adica marea Egee) este deschisa tot timpul si la zero metri distanta. Programul si traseul sunt personalizate in functie de preferintele dumnevoastra, nu este nimic impus , va veti face vacanta ca si cum ati fi proprietar de yacht.
Scapati de grija hotelurilor si a restaurantelor scumpe , cu noi veti descoperi Grecia asa cum nu ati mai vazut-o vreodata !
Valabilitatea ofertei este pana la data de 31 martie 2019.