OFERTE 2020 CROAZIERA

Oferta pentru o croaziera de 6 nopti, 7 zile, in perioada iulie-august:
- half board (2 mese/zi) = 850 euro/persoana;
- full board (3 mese/zi) = 1000 euro/pesoana.


Inclus in pretul croazierei :

  • Croaziera cu motorul 3 ore/zi .
  • Posibilitatea de navigaţie cu vele atunci cand conditiile meteo o permit .
  • Prosoape: cate 2 seturi de prosoape /saptamana/ persoana. Se schimba la jumatatea croazierei.
  • Curatenie : zilnic.
  • Aer conditionat : 6 ore /zi ( in mai multe intervale ).


Dotari puse la dispozitie: tender Zodiac 3,5 + motor 20Hp, caiace, placi de surf, colac zburator ,banana, echipamente de snorkeling, echipamente de pecuit,12 saltele de plaja, dus pe punte, scara de inot, pasarela debarcare. NOU in 2020: echipamente de scufundare ( veti avea posibilitatea sa invatati scuba diving) si un velier de clasa olimpica zoom 8, cu care puteti invata sa navigaţi cu vele.

  • Echipaj : Capitan , steward , chef .
  • Prize USB/12V active permanent (24/24).
  • Cafea/esspreso.
  • Welkome drinks.
  • Taxe portuare : incluse in porturile din care se face check-in/out.

Nota : Soft drinks (apa , Cola , Fanta) sunt incluse in toate variantele de pachete de masa.

 
Check-in joia dupa ora 16
Check-out miercurea pana la ora 12

Plecarea se face din porturile din apropierea Atenei/Aeroportul International (ATH) , locatia exacta se stabileste in functie de traseu si de vreme. Puteti ajunge la Atena cu avionul sau cu masina .
Pe scurt, capacitatea yachtului este de 12 persoane cazate in 6 cabine duble cu pat matrimonial ,echipate cu baie proprie.

Veti avea la dispozitie un luxos yacht de croaziera si un echipaj de exceptie care va fi la dispozitia dvs. 24/24 : capitanul vă va duce in siguranta pe cele mai frumoase si exclusiviste plaje , bucatarul nostru vă va prepara cele mai delicioase feluri de mancare , iar stewartul va fi la dispozitia dvs. in orice moment al zilei.

Cabinele sunt dotate cu aer conditionat individual, hublouri cu lumina naturala, toalete proprii home type. La bord exista 3 locuri unde se poate lua masa, o terasa de plaja, flybridge pentru cocteiluri si seri dansante, iar piscina (adica Marea Ionica) este deschisa tot timpul si la zero metri distanta. Programul si traseul sunt personalizate in functie de preferintele dumnevoastra, nu este nimic impus, va veti face vacanta ca si cum ati fi proprietar de yacht.
 
Scapati de grija hotelurilor si a restaurantelor scumpe, cu noi veti descoperi Grecia asa cum nu ati mai vazut-o vreodata!