TESTIMONIALE

„ Best cruises in Aegean Sea ! 5 stars ship.”
Robert
Prieteni, parteneri de antrenament, oameni curajoși, pionieri în multe din proiectele lor. Am avut privilegiul de a le fi alături când au inaugurat acest gen incredibil de vacanță.
Acum o recomand ca fiind alegerea cea mai bună pentru o vacanță. Plătești puțin dar primești servicii de "star".

 
Constanta
"Un concediu de neuitat! Este prima oară cand încercam o astfel de experientă nautică; la început am avut rețineri, dar echipajul a știut să ne castige încrederea. Nici n-am știut când au trecut 7 zile, în fiecare zi am descoperit locuri noi, minunate! Vom reveni și anul viitor."
Mulțumim întregului echipaj!
Marius
„A fost cea mai frumoasă vacanță! Ne-am simțit răsfățați: echipajul bine pregătit, amabil, oricând la dispoziția noastră, camerele confortabile și spațioase. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața într-un golf cu apă cristalină și să iți savurezi cafeaua privind răsăritul! Am văzut multe locuri interesante pe care nu am fi avut posibilitatea să le vedem de pe uscat.”
Victoria
„Copiii s-au simțit minunat, nu s-au plictisit nicio clipă : au înotat, s-au plimbat cu caiacele, au făcut excursii pe țărm, sau au făcut scufundări, iar noi ne-am redescoperit... Toată lumea a fost fericită!”
Daria
Amintirea unei vacante de vis, in care sa descoperi Grecia, la bordul unui yacht care sa-ti ofere siguranta, confort, intimidate si o atmosfera de ...poveste iti aduce nu numai bucurie, dar te insoteste mereu, facandu-te sa-ti doresti , cu ardoare, sa retraiesti...clipa ! Multumesc, Diana Star Cruises, pentru o astfel de experienta de neuitat pe care o voi repeta negresit !
Gabriela