TESTIMONIALE

„O experiență minunată cu oameni minunați”
Cătalin și Sanda
„Copiii s-au simțit minunat, nu s-au plictisit nicio clipă : au înotat, s-au plimbat cu caiacele, au făcut excursii pe țărm, sau au făcut scufundări, iar noi ne-am redescoperit... Toată lumea a fost fericită!”
Daria
Amintirea unei vacante de vis, in care sa descoperi Grecia, la bordul unui yacht care sa-ti ofere siguranta, confort, intimidate si o atmosfera de ...poveste iti aduce nu numai bucurie, dar te insoteste mereu, facandu-te sa-ti doresti , cu ardoare, sa retraiesti...clipa ! Multumesc, Diana Star Cruises, pentru o astfel de experienta de neuitat pe care o voi repeta negresit !
Gabriela
"Un concediu de neuitat! Este prima oară cand încercam o astfel de experientă nautică; la început am avut rețineri, dar echipajul a știut să ne castige încrederea. Nici n-am știut când au trecut 7 zile, în fiecare zi am descoperit locuri noi, minunate! Vom reveni și anul viitor."
Mulțumim întregului echipaj!
Marius
„ Best cruises in Aegean Sea ! 5 stars ship.”
Robert
„O experiență de vis, realmente am petrecut o săptămână de neuitat. Merită macar o dată în viață, dar eu am de gând să revin totuși ceva mai des. E ca un hotel de 5 stele pe apă...Nu mă așteptam să fie atât de mari și confortabile cabinele. Iar mâncarea e bună de te lingi pe degete, (bucătar turc, ce vrei...). În rest, libertate la superlativ. Mulțumiri echipajului impecabil pentru sejurul insulelor grecești”.
Alina si Cătălin