TESTIMONIALE

„ Best cruises in Aegean Sea ! 5 stars ship.”
Robert
„A fost cea mai frumoasă vacanță! Ne-am simțit răsfățați: echipajul bine pregătit, amabil, oricând la dispoziția noastră, camerele confortabile și spațioase. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața într-un golf cu apă cristalină și să iți savurezi cafeaua privind răsăritul! Am văzut multe locuri interesante pe care nu am fi avut posibilitatea să le vedem de pe uscat.”
Victoria
„O experiență minunată cu oameni minunați”
Cătalin și Sanda
Amintirea unei vacante de vis, in care sa descoperi Grecia, la bordul unui yacht care sa-ti ofere siguranta, confort, intimidate si o atmosfera de ...poveste iti aduce nu numai bucurie, dar te insoteste mereu, facandu-te sa-ti doresti , cu ardoare, sa retraiesti...clipa ! Multumesc, Diana Star Cruises, pentru o astfel de experienta de neuitat pe care o voi repeta negresit !
Gabriela
Prieteni, parteneri de antrenament, oameni curajoși, pionieri în multe din proiectele lor. Am avut privilegiul de a le fi alături când au inaugurat acest gen incredibil de vacanță.
Acum o recomand ca fiind alegerea cea mai bună pentru o vacanță. Plătești puțin dar primești servicii de "star".

 
Constanta
„O experiență de vis, realmente am petrecut o săptămână de neuitat. Merită macar o dată în viață, dar eu am de gând să revin totuși ceva mai des. E ca un hotel de 5 stele pe apă...Nu mă așteptam să fie atât de mari și confortabile cabinele. Iar mâncarea e bună de te lingi pe degete, (bucătar turc, ce vrei...). În rest, libertate la superlativ. Mulțumiri echipajului impecabil pentru sejurul insulelor grecești”.
Alina si Cătălin