TESTIMONIALE

„Copiii s-au simțit minunat, nu s-au plictisit nicio clipă : au înotat, s-au plimbat cu caiacele, au făcut excursii pe țărm, sau au făcut scufundări, iar noi ne-am redescoperit... Toată lumea a fost fericită!”
Daria
„ Best cruises in Aegean Sea ! 5 stars ship.”
Robert
Amintirea unei vacante de vis, in care sa descoperi Grecia, la bordul unui yacht care sa-ti ofere siguranta, confort, intimidate si o atmosfera de ...poveste iti aduce nu numai bucurie, dar te insoteste mereu, facandu-te sa-ti doresti , cu ardoare, sa retraiesti...clipa ! Multumesc, Diana Star Cruises, pentru o astfel de experienta de neuitat pe care o voi repeta negresit !
Gabriela
„O experiență de vis, realmente am petrecut o săptămână de neuitat. Merită macar o dată în viață, dar eu am de gând să revin totuși ceva mai des. E ca un hotel de 5 stele pe apă...Nu mă așteptam să fie atât de mari și confortabile cabinele. Iar mâncarea e bună de te lingi pe degete, (bucătar turc, ce vrei...). În rest, libertate la superlativ. Mulțumiri echipajului impecabil pentru sejurul insulelor grecești”.
Alina si Cătălin
"Un concediu de neuitat! Este prima oară cand încercam o astfel de experientă nautică; la început am avut rețineri, dar echipajul a știut să ne castige încrederea. Nici n-am știut când au trecut 7 zile, în fiecare zi am descoperit locuri noi, minunate! Vom reveni și anul viitor."
Mulțumim întregului echipaj!
Marius
„A fost cea mai frumoasă vacanță! Ne-am simțit răsfățați: echipajul bine pregătit, amabil, oricând la dispoziția noastră, camerele confortabile și spațioase. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața într-un golf cu apă cristalină și să iți savurezi cafeaua privind răsăritul! Am văzut multe locuri interesante pe care nu am fi avut posibilitatea să le vedem de pe uscat.”
Victoria