TESTIMONIALE

„O experiență de vis, realmente am petrecut o săptămână de neuitat. Merită macar o dată în viață, dar eu am de gând să revin totuși ceva mai des. E ca un hotel de 5 stele pe apă...Nu mă așteptam să fie atât de mari și confortabile cabinele. Iar mâncarea e bună de te lingi pe degete, (bucătar turc, ce vrei...). În rest, libertate la superlativ. Mulțumiri echipajului impecabil pentru sejurul insulelor grecești”.
Alina si Cătălin
"Un concediu de neuitat! Este prima oară cand încercam o astfel de experientă nautică; la început am avut rețineri, dar echipajul a știut să ne castige încrederea. Nici n-am știut când au trecut 7 zile, în fiecare zi am descoperit locuri noi, minunate! Vom reveni și anul viitor."
Mulțumim întregului echipaj!
Marius
„Copiii s-au simțit minunat, nu s-au plictisit nicio clipă : au înotat, s-au plimbat cu caiacele, au făcut excursii pe țărm, sau au făcut scufundări, iar noi ne-am redescoperit... Toată lumea a fost fericită!”
Daria
Prieteni, parteneri de antrenament, oameni curajoși, pionieri în multe din proiectele lor. Am avut privilegiul de a le fi alături când au inaugurat acest gen incredibil de vacanță.
Acum o recomand ca fiind alegerea cea mai bună pentru o vacanță. Plătești puțin dar primești servicii de "star".

 
Constanta
„A fost cea mai frumoasă vacanță! Ne-am simțit răsfățați: echipajul bine pregătit, amabil, oricând la dispoziția noastră, camerele confortabile și spațioase. Ce poate fi mai frumos decât să te trezești dimineața într-un golf cu apă cristalină și să iți savurezi cafeaua privind răsăritul! Am văzut multe locuri interesante pe care nu am fi avut posibilitatea să le vedem de pe uscat.”
Victoria
„O experiență minunată cu oameni minunați”
Cătalin și Sanda